Wie is Arnold


Arnold heeft een jarenlange ervaring in de wereld van de gemeentelijke overheid. Ooit begonnen als ambtenaar is hij nu al weer ruim de helft van zijn carrière actief als adviseur. Hij wordt vaak gevraagd als interim-projectleider maar ook als extern adviseur bij ruimtelijke projecten. Hij heeft een voorliefde voor het proces: hoe komen we met alle betrokkenen tot een zo optimaal mogelijk resultaat? Wat moet er dan wanneer gebeuren, wie zorgt daarvoor en … hoe borgen we het resultaat?

Waarom zelfstandig professional


Arnold houdt van dynamiek. Die vindt hij in de opdrachten zelf maar ook in de wisseling daarvan. Immers, iedere opdracht is anders, zowel inhoudelijk als qua mensen waarmee je werkt. Dat dwingt tot schakelen - en soms ook tot schaken, zie het logo! - maar het zorgt ook voor een steeds bredere ervaring en een groter wordend netwerk waaruit veel kennis en expertise kan worden geput.

Arnold: "Als extern adviseur kijk je onbevangen naar de problematiek. Je gebruikt ervaring vanuit andere organisaties dan die waarvoor je tijdelijk werkt. Dat vereist scherpte maar het houdt je ook scherp, daardoor breng je iets extra's mee."
De dynamiek van constante afwisseling van omgeving en problematiek was wat Arnold zocht in het werken als zelfstandige. Hij heeft het gevonden en het bevalt nog steeds.

Waarvoor kan ik Arnold inhuren


Arnold heeft al veel 'interimklussen' gedaan. Van Alblasserdam tot Veere en van Moerdijk tot Purmerend. Soms inhoudelijk en op ad-hoc-basis, maar vaak als tijdelijk projectleider of procesmanager. Zowel op de voorgrond als achter de schermen. 

Uitgebreide informatie over de opdrachten en de bijbehorende rol vindt u op de LinkedIn-pagina. Het is natuurlijk nog sneller en beter als u direct contact opneemt. Stuur een e-mail via info@schiettekatte.nl of bel op (06) 49749248.

Maatschappelijk betrokken 


Naast zijn professionele bestaan is Arnold al decennia actief in diverse vrijwilligersorganisaties. Hij is sinds 2014 (weer) voorzitter van de lokale voetbalclub, heeft vanaf 2005 tot 2011 in het bestuur van de dorpsraad gezeten en is sinds 1995 secretaris / penningmeester van een legaatbeherende stichting. In 2009 was hij initiator van een 3-daags dorpsfeest dat intussen niet meer is weg te denken in zijn woonplaats (http://www.nieuwerkerkbruist.nl) . In 2016, na 7 jaar, heeft hij die voorzittershamer overgedragen. Kortom, altijd midden in de maatschappij, zowel professioneel als vrijwillig en daaraan zijn steentjes bijdragend.